Resultaten voor personal trainer groningen

personal trainer groningen
personal trainer groningen - Personal Trainer Basis.
Personal Trainer Basis. Wil je graag aan de slag als Personal Trainer? Dan is dit basispakket echt iets voor jou, naast Fitness Trainer A volg je in dit pakket ook de opleiding Personal Trainer Business, waardoor je wordt klaargestoomd als startend Personal Trainer.
Nicolai Personal Training Professionele 1 op 1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle.
Nicolai Personal Training. Nicolai Personal Training staat voor professionele 1 op 1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Het is mijn missie om te zorgen dat jij erachter komt wat voor jou het beste werkt en welke lifestyle bij jou past. Personal trainer en fysiotherapeute: een droomcombi.
personal coaching
Sportschool Beverly Hills Training in Groningen! Groepslessen, Personal Training, EMS 30 minuten trainingen.
Heb je geen tijd of zin om 3 á 4 keer in de week te trainen? Of heb jij geen tijd om uren per dag te sporten? Bij ons kan iedereen een geschikte training vinden. Groepslessen, Personal Training, EMS trainingen en Burn Belly.
online personal training
fit20 Groningen fitness met personal trainer in Groningen fit20 Groningen.
Gratis ervaren Nieuwsbrief. Alles over fit20. Omkleden niet nodig. Altijd met Personal trainer. Focus en rust. Altijd op afspraak. Alleen of samen. In de media. WTC: fit20 In-company bedrijfsfitness. BNR: ZakenDoen Met. De Nationale Franchise Krant. fit20 in het Algemeen Dagblad.
personal coach groningen
Personal training in Groningen Personal trainer dietist afvallen in Groningen Food and Motion.
Bel mij terug. Personal training in Groningen. Zoek jij een personal trainer in Groningen om snel af te vallen en een slank en strak lichaam te krijgen? Food and Motion verzorgt personal training in Groningen. Dit gebeurt op basis van gespecialiseerde kracht-en conditietrainingen.
Personal Training Mayra Bijvank Groningen Drenthe Friesland.
Personal Training Mayra Bijvank is een Personal Training organisatie die in de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland direct met u aan de slag gaat. Dit kan op onze vaste locatie in Groningen, maar in overleg is het ook mogelijk om ons bij u op kantoor, aan huis of buiten te laten komen. Wij brengen de motivatie, de kennis, de materialen en behalen samen de door ons samen vastgestelde trainingsdoelen binnen een periode vanaf 12 weken. Welke doelstelling u ook maar wenst te bereiken! Wij zijn informeel en vriendelijk maar bovenal streng en rechtvaardig als het aankomt op het bereiken van de met u vooraf gestelde trainingsdoelen. Personal Training in een kleine groep, is welhaast de slimste manier om met een persoonlijke trainer te werken.
Tarieven Paulo Boer Personal trainer Groningen Veendam. Facebook. Instagram. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTube.
Skip to footer. Paulo Boer Personal Training. Personal Training in Groningen Veendam. Paulo Boer Personal trainer. Frans Udink Personal trainer. Rick Kuipers Personal trainer. Sean van der Wiel Fysiotherapeut. Reymond Jowett MMA trainer. Heidi Groenia Kickboks trainster. Anton Stolle Bootcamp trainer.
Anna de Kok Personal Trainer Groningen Haren.
Ik ben Anna de Kok, Personal Trainer/ Beweeg en Leefstijladviseur. Al vanaf kinds af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Mijn naam is Coen Hofstra en ik ben sinds mei 2015 werkzaam bij Anna de Kok als personal trainer.
Personal trainer Groningen kosten Personal-trainer.nl.
Natuurlijk zijn er verschillende soorten personal trainers en elke sportprofessional heeft eigen talenten en kwaliteiten. Daarnaast zijn ook de kosten van een personal trainer in Groningen variabel. Bij het zoeken van een goede personal trainer bij jou in de buurt zijn er dan ook behoorlijk wat factoren waar je rekening mee kunt houden.
Food and Motion: diëtist, personal trainer, bedrijfsfitness, small group en leefstijlcoach in Groningen Personal trainer dietist afvallen in Groningen Food and Motion.
Door voedingsadviezen te combineren met personal training, bootcamp workouts en leefstijlcoaching help ik jou om af te vallen, sterker, fitter en gespierder te worden zodat jij er niet alleen goed uit ziet maar je ook goed voelt. Personal trainer Groningen.
Sportcentrum Groningen Fitness Groepslessen Personal Training Bedrijfsfitness Sportief90.
Elke week heb ik opnieuw zin om te gaan sporten, al moet ik door weer en wind naar Groningen toe. Eind vorig jaar ben ik begonnen aan het personal training traject onder begeleiding van één van de Personal Trainers van Sportief 90. Zolang als ik me kon herinneren, was ik ontevreden over mijn lichaam. Het werd tijd om daar verandering in te brengen! De zeer variërende en uitdagende trainingen hebben mij enthousiast en gemotiveerd gemaakt. De doelen die wij samen gesteld hadden, zijn bereikt: de kwaliteit van mijn lichaam is verbeterd en ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit. Ik ben mijn Personal Trainer enorm dankbaar voor de supergoede begeleiding en zal deze nieuwe levensstijl zeker vasthouden!
Fitness Personal Trainer fysiosportief Groningen.
Als personal trainer helpen wij u om weer controle over uw gezondheid te hebben en te houden. In ons fysio fitnesscentrum in het centrum van Groningen kunt u altijd op korte termijn in beweging komen onder begeleiding van een personal trainer.
Totally in Shape Groningen helpt je met écht resultaat.
Totally in Shape in Groningen is dé plek voor Personal Training, Mental Coaching, Voedingsadvies en Groepslessen. Met de motiverende en inspirerende Personal Trainers van Groningen ben je verzekerd van de beste begeleiding, persoonlijke aandacht en motivatie die nodig is om resultaat te bereiken.

Contacteer ons